Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty k 1. januáru 2010 - Minársky, Ján
Zákonom č. 471/2009 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 2010 bol novelizovaný zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. V príspevku autor pokračuje príkladmi, ktoré nadväzujú na výklad nového znenia § 16 ods. 2 uverejnenom v č. 1/2010. Pokračovanie nabudúce.