Zmena minimálneho vymeriavacieho základu na platenie poistného na sociálne poistenie od 1. januára 2010 - Ruppová, Nataša
Zákon č. 108/2009 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov. Minimálny vymeriavací základ na platenie poistného na sociálne poistenie (§ 138 ods. 9). Platenie poistného na sociálne poistenie z minimálneho vymeriavacieho základu. Poznámky.