Podporte impulzívnosť - Krofiánová, Daniela
Impulz a interaktivita patria medzi kľúčové fenomény súčasnej komunikácie na predajnom mieste. Proces rozhodovania pri nákupoch je v súčasnosti skutočne špecifický. Nový vzťah zákazníka k nákupom. Zákazníci šetria čas. Autopilotné správanie.