Vplyv šrotovného na dopyt po osobných automobiloch na Slovensku a v EÚ - Gábik, Rastislav
Zavedenie tzv. šrotovného ako nástroja na podporu automobilového priemyslu počas hospodárskej krízy v krajinách Európskej únie. Dopyt po nových osobných automobiloch v SR a v EÚ 15. Počet registrovaných áut v SR a v EÚ 15 v rokoch 2008 a 2009. Odhad dopytu po nových osobných automobiloch v EÚ 15.