Úprava ukazovateľa EVA vzhľadom na špecifické podmienky slovenského podnikateľského prostredia - Smorada, Marián, 1984-
Moderný ukazovateľ hodnotenia výkonnosti podniku - ekonomická pridaná hodnota (EVA), vhodné vyjadrenie výkonnosti podniku zohľadňujúce potreby veriteľov aj vlastníkov. Výpočet a aplikácia ukazovateľa EVA v slovenskom podnikateľskom prostredí. Problémy s využitím ukazovateľa EVA v našich podmienkach.