Implementácia IFRS do výučby predmetov - Meluchová, Jitka, 1965-
Informácia zo záverečnej oponentúry projektu KEGA a sumarizácia výsledkov dosiahnutých počas trojročného riešenia. Projekt KEGA bol zameraný na aktualizáciu obsahovej náplne predmetu Účtovníctvo poisťovní, vrátane vytvorenia učebných a didaktických pomôcok, z dôvodu prechodu komerčných poisťovní na zostavovanie účtovnej závierky podľa IFRS. Prebiehajúca realizácia projektu VEGA, ktorý ďalej pokračuje v implementácii IFRS do metodiky účtovania a vykazovania v komerčných poisťovniach a ostatných účtovných jednotkách, ktoré zostavujú účtovné závierky podľa IFRS.