Workforce mobility in Central-Hungarian region - Cseh Papp, Imola
Nezamestnanosť je v Maďarsku vážnym sociálnym problémom už dlhé roky. Dôležitú úlohu pritom hrá nedostatočná mobilita pracovnej sily. Článok sa zameriava na zistenie tých faktorov, ktoré najviac ovplyvňujú mobilitu pracovnej sily. Táto je v Maďarsku v značnej miere závislá od veku a kvalifikácie nezamestnaných.