Možnosti hodnotenia kvality zariadení vidieckeho cestovného ruchu - Jarábková, Jana
Kvalita služieb zariadení cestovného ruchu na Slovensku je rozdielna a v mnohých prípadoch je dôvodom pre nespokojnosť hostí. Príčiny tohto stavu. Koncepty hodnotenia kvality služieb v zahraničnej literatúre. Budúci hodnotiaci systém v podmienkach Nitrianskeho kraja.