Hodnotenie kvality života v obci - chápanie starostov obcí Devonu, Anglicko - Milotová, Barbora
Definovanie kvality života. Ako merať a hodnotiť kvalitu života vo vidieckych obciach (KŽO). Prezentácia výsledkov z dotazníkového prieskumu vykonaného v Anglickom regióne. Cieľom prieskumu bola identifikáciadôležitostí jednotlivých komponentov pri hodnotení KŽO v rôznych typoch obcí. Najdôležitejšími komponentami pri hodnotení KŽO sú sociálna komplementarita a spolupráca a prírodné prostredie.