E- learning a vzdelávanie na vysokej škole - Šofranková, Beáta
Zavádzanie a aktívne používanie najmodernejších informačno-komunikačných technológií do vyučovacieho procesu. E-learning ako najmodernejší spôsob multimediálnej výučby na báze internetu. Základné varianty, formy a druhy e-learningu. Výhody a nevýhody e-learningu. E-learning a jeho implementácia v praxi.