Současná Evropa
Pôvodné štúdie a diskusné príspevky českých a zahraničných autorov, správy z vedeckého života, dokumenty a recenzie týkajúce sa všetkých aspektov procesu európskej integrácie a postavenia ČR v Európskej únii.