Elektronický výber mýta - legislatívny rámec - Gogola, Marián
Legislatívna úprava, základné ustanovenia. Motorové vozidlá. Vymedzené úseky. Povinnosti platiteľa mýta - §3. Registrácia. Oslobodenie od mýta - §4. Sadzba mýta a spôsob výpočtu. Zbieranie, spracovanie údajov. Spôsob kontroly. Osoby poverené výkonom kontroly. Príslušníci služby mýtnej polície. Priestupky a správne delikty.