Nerovnosti kvality života domácností Slovenskej republiky z pohľadu ich spotreby - Holková, Vieroslava
Pojem kvalita života. Kvalita života a spotreba domácností. Príjmová diferenciácia v SR. Miera rizika chudoby. Nerovnosti v spotrebe domácností SR. Kvalita života a jej regionálne rozdiely.