Trestný zákon - novela - Čintala, Peter
Legislatívna úprava. Ochrana a univerzalita. Protiprávnosť konania. Zásada trikrát a dosť. Doživotie. Podplácanie, nepriama korupcia. Terorizmus. Novela Trestného poriadku. Peňažné prostriedky na trestnú činnosť.