Štátny rozpočet na rok 2010 - Konvalinková, Iveta
Rozpočet verejnej správy. Zákon o štátnom rozpočte. Príjmová a výdavková časť štátneho rozpočtu. Výška štátneho príspevku. Záväzky štátu, štátna záruka. Platové tarify štátnych zamestnancov. Daňová evidencia. Smernice Európskej únie o DPH. Spotrebná daň.