Zákonník práce - novela - Tomiová, Sandra
Legislatívna úprava. Porovnateľný zamestnanec. Pracovný pomer na dobu určitú. Pracovný pomer na kratší pracovný čas. Pracovné podmienky. Vypustenie mzdových podmienok. Užívateľský zamestnávateľ. Ustanovenia pracovnej zmluvy alebo dohody.