Tvorivosť je výzvou pre podnikateľov - Hudáková, Ivana, 1976-
Manažéri a rozvoj tvorivého myslenia na pracovisku. Rozpoznanie kreatívnych ľudí a odhadnutie ich potenciálu. Prejavy tvorivosti pri riešení problémov a predpoklady úspechu manažérskeho správania. Využitie tvorivosti v manažmente. Nové myšlienky a nápady, presadzovanie zmien.