[Didaktika manažmentu] - Šlosár, Rudolf
Recenzia na publikáciu, ktorá sa komplexne venuje didaktike manažmentu. Vysokoškolský učebný text analyzuje úlohy a postavenie didaktiky manažmentu ako vyučovacieho predmetu v príprave učiteľov odborných ekonomických predmetov.