[Medzinárodné finančné centrá. Zmeny v globálnej finančnej architektúre] - Malacká, Viera
Recenzia na monografiu, ktorá sa venuje problematike medzinárodných finančných centier a vymedzuje ich základné funkcie v medzinárodných vzťahoch.