Zákon č. 595/2003 o dani z príjmov s komentárom - Brnová, Miroslava
Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 504/2009 Z.z. a zákona č. 563/2009. Zákon upravuje daň z príjmov fyzickej alebo právnickej osoby, spôsob platenia a vyberania dane.