Jste LOHAS?
Nový termín v oblasti životného štýlu - LOHAS (Lifestyle of health and sustainability). Princípy životného štýlu LOHAS. Štúdia americkej agentúry Natural marketing institute. Výsledky prieskumu v Českej republike. Rozdelenie spotrebiteľov LOHAS do piatich kategórií.