Live is life - Bohuněk, Bohuslav
Príklady z praxe veľkých spoločností, ako lifestylový prístup zakomponovať do marketingových aktivít. Audi - výber farby automobilu - zelená wasabi. Whirpool a šiesty zmysel elektrospotrebičov. Česká mliekareň Čejetičky - strakatý dizajn mliečnych výrobkov - marketing namierený na mládež. Ďalšie spôsoby, ako upútať pozornosť zákazníka. Vytvorenie novej potreby. Sledovanie spoločenských trendov. Načasovanie príležitosti. Využitie lenivosti zákazníka.