Informatizácia spoločnosti a jeho projekty - Čanecký, Marek
Orgány OPIS (Operačný program Informatizácie spoločnosti). Žiadatelia pomoci. Projekty MV SR. Rôzne druhy elektronických služieb. Ministerstvo financií SR - elektronické služby. Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby. Úrad geodézie, kartografie a katastra SR. Najvyšší kontrolný úrad SR. Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny. Sociálna poisťovňa. Ministerstvo zdravotníctva. Štatistický úrad SR. Samosprávy. Elektronizácia služieb krajských miest.