Spam, nebo obchodní sdělení? - Kůta, Petr
Elektronická komunikácia v Českej republike regulovaná zákonom o službách informačnej spoločnosti (č.480/2004 Zb.) a zákonom o zriadení dátových schránok (č.300/2008 Zb.). Modelové situácie, ako uskutočniť e-mailovú kampaň, aby nebola v rozpore so zákonom.