Konkurencieschopnosť a hospodársky rast - Hrašková, Dagmar
Výsledky analýzy súčasnej situácie na Slovensku. Priemysel. Inovatívnosť. Energetická náročnosť ekonomiky. Cestovný ruch. Technická pomoc. Strategické priority (prioritné osi č. 1 - 4) pre dosiahnutie ekonomického rastu Slovenska na roky 2007-2013. Výkonnosť ekonomiky Slovenska.