Outsourcing čeká nárůst - Kulhánková, Danuše
Charakteristika outsourcingu. Zvyšujúci sa trend zabezpečovania služieb pomocou outsourcingu. Outsourcing služieb call centier. Dôvody, prečo najať call centrum. Nižšie náklady pri vyššej efektívnosti.