Inštitucionálne a podnikateľské prostredie regiónov - Tej, Juraj
Štúdia predstavuje problematiku posúdenia inštitucionálneho prostredia a podnikateľského prostredia ako súčasti konkurencieschopnosti územných celkov. Záujem o ich aplikáciu na ekonomický rast a konkurencieschopnosť na úrovni krajín a nižších administratívnych celkov v odbornej verejnosti neustále narastá. V závere sú porovnané názory podnikateľských aktérov na kvalitu podnikateľského prostredia v SR a ČR.