Zásilkový obchod v ČR - Červenka, Mirek
Vplyv hospodárskej a finančnej krízy na zásielkový obchod. Bankrot spoločnosti Quelle v Nemecku. Na trhu zásielkové spoločnosti Magnet Blanche la porte, Neckermann, Bon prix a Otto. Dôležitosť inovácií. Podiel on-line predaja. Nová značka Hallens miesto Quelle. Aká je situácia zásielkového obchodu v susedných krajinách.