Analýzy v PHSR pre trvalo udržateľný rozvoj - Filo, Peter
Atribúty trvalo udržateľného rozvoja - sociálne atribúty, ekonomické atribúty a environmentálne atribúty. Dôležitosť zohľadnenia súčinnosti všetkých atribútov v Programe hospodárskeho a sociálneho rozvoja krajov a obcí. Vypracovanie analýzy dopadu na životné prostredie. Vypracovanie swot analýzy - návod ako stanoviť hierarchiu priorít.