Verejné zdravotníctvo ako súčasť zdravotníctva Slovenskej republiky - Beňová, Elena
Charakteristika verejného zdravotníctva. Orgány a spôsob organizácie verejného zdravotníctva v SR. Financovanie verejného zdravotníctva. Implementácia smerníc Európskej únie v právnom poriadku SR. Verejné zdravotníctvo v systéme zdravotnej politiky.