Integrovaný prístup k protipovodňovej ochrane: súčasný stav a perspektívy - Solín, Ľubomír
Základné črty integrovaného prístupu k protipovodňovej ochrane. Perspektíva uplatnenia integrovaného prístupu k protipovodňovej ochrane v legislatíve SR. Frekvencia výskytu povodňových situácií v obciach Slovenska.