Alternatívne zdroje financovania MSP v podmienkach SR - Belanová, Katarína, 1978-
Vytváranie vhodného podnikateľského prostredia pre MSP v slovenských podmienkach znamená zjednodušenie a sprehľadnenie legislatívy, zníženie administratívneho, odvodového a daňového zaťaženia a hlavne dostupnosť finančných prostriedkov. A práve ich získavanie je pre MSP problémom. Alternatívne zdroje financovania sa využívajú v malej miere, či už z dôvodu nízkej informovanosti alebo určitého odporu voči zmenám.