Meranie vplyvu kapitálovej štruktúry na trhovú hodnotu podniku - Jaroš, Michal
Kapitálová štruktúra a hodnota spoločnosti. Variabilný syntetický model kapitálovej štruktúry. Premenné, ktoré vplývajú na proces rozhodovania o kapitálovej štruktúre.