Grantové projekty vysokých škôl a možnosti ich implementácie v praxi - Beňová, Elena
Význam znalostí pre hospodársky rozvoj. Vývoj a výskum na Slovensku. Financovanie výskumu a vývoja na Slovensku. Výstupy výskumu a vývoja, VEGA, KEGA, aplikovaný výskum.