Globalizácia a regulačné opatrenia vo finančných a platobných službách - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Globalizácia a regulácia finančných trhov. Stručná história integrácie finančných služieb v Európskej únii. Zelená kniha o politike finančných služieb. Biela kniha o politike finančných služieb. Platobné služby v Európskej únii. Šesť kategórií poskytovateľov platobných služieb.