Súčasné zdroje financovania duševného vlastníctva v SR - Matušovič, Martin
Problematika nedostatku energetických, pracovných a najmä finančných zdrojov v súčasnej globálnej ekonomike. Podnikanie a jeho finančné zabezpečenie. Cudzie zdroje zabezpečenia financovania podnikania. Nedostatočný prístup k cenovo prístupným úverovým zdrojom zo strany podnikateľov a podnikov. Lízingový trh. Závažný indikátor hodnotenia stavu globálnej ekonomiky - vývoj na kapitálových trhoch.