Consumer´s behaviour in conditions of changing values in Russia - Pinogorsky, Dmitry
Trh tovarov a služieb v Rusku sa dynamicky mení. Evolúcia správania zákazníka za krátky časový úsek. Výskumy danej problematiky. Vypracovanie nových modelov spotrebiteľského správania. Analýza politiky riadenia. Nový pohľad na potreby zákazníka.