Finančná štruktúra dcérskych spoločností - Polednáková, Anna, 1957-
Optimálna kapitálová štruktúra medzinárodných spoločností. Diverzifikácia cash flow. Očakávania medzinárodných portfóliových investorov. Finančná štruktúra dcérskych spoločností.