Analýza príčin vzniku krízy - Bešinová, Zuzana
Kľúčový problém súčasnej ekonomiky - stagnácia výroby a rast bublín. Príčiny vzniku finančnej a hospodárskej krízy. Oslabenie kúpyschopnosti trhu. Hypotekárna kríza. Americký realitný trh - prevládanie ponuky nad dopytom. Expanzívna monetárna politika centrálnych bánk. Záchranné balíčky štátu. Možnosti riešenia súčasnej krízy.