Implicitný penzijný dlh SR - Čambalová, Andrea
Príspevok prezentuje alternatívne metodologické prístupy k vymedzeniu a meraniu implicitného penzijného dlhu. Vybranou metodológiou kvantifikuje vývoj implicitného dlhu SR, a to pri súčasných parametroch slovenského penzijného systému.