Vplyv modernizácie železničných tratí v Slovenskej republike na poplatok za dopravnú cestu v programovom období 2007-2013 - Čiernik, Anton
Modernizácia železničnej infraštruktúry na Slovensku v programovom období 2007-2013. Poplatok za dopravnú cestu – zdroj financovania prevádzkových nákladov manažéra železničnej dopravnej cesty. Finančná pomoc Európskej únie – zdroj financovania rozvojových investičných výdavkov manažéra železničnej dopravnej cesty. Špecifiká hodnotenia prínosov investičných projektov modernizácie železničných tratí.