Vplyv globalizácie na podporu inovácií v MSP v Bratislavskom kraji - Ries, Martina
Inovácie a technologické transfery v malých a stredných podnikoch. Podpora zavádzania a využívania progresívnych technológií v MSP. Získavanie a ochrana duševného vlastníctva, zavádzanie systémov riadenia kvality. Prijímatelia pomoci podľa schémy pomoci de minimis. Podmienky prijateľnosti projektu.