Akademické podnikanie a univerzitné spin off firmy prípadová štúdia sektora IKT v bratislavskom regióne - Rehák, Štefan, 1974-
Úloha univerzít v rozvoji regiónov. Transfer poznatkov medzi priemyslom a vedou. Typológia spin off firiem. Univerzitná spin off firma. Prípadová štúdia univerzitných spin off firiem sektora IKT v bratislavskom regióne.