Zákon o sociálnom poistení - Hvojník, Igor
Úplné znenie zákona o sociálnom poistení č. 461/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov (posledný zákon č. 572/2009 Z.z., ktorý nadobudol účinnosť 1. januára 2010). Komentáre k jednotlivým paragrafom.