Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2009 - Strýčková, Jolana
Zmeny pri vykonávaní ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie (RZZP) za rok 2009. Podstata RZZP za rok 2009. Termíny vykonania RZZP. Tlačivá k vykonaniu RZZP. Povinnosť zamestnanca vykonať RZZP. Postup a povinnosti zamestnávateľa pri vykonaní RZZP za zamestnanca a zamestnávateľa. Samostatne zárobkovo činná osoba. Poistenec štátu. Samoplatiteľ. Doklad o výške príjmu a o preddavkoch na poistné za rok 2009. Príklady - vyplnenie tlačív.