Moderné metódy vzdelávania zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Prehľad najčastejšie používaných metód vzdelávania zamestnancov podľa toho, či sa používajú prevažne na pracovisku alebo mimo pracoviska, ich stručná charakteristika a výhody i nevýhody uvedených metód. Niektoré z metód: koučing, mentoring, konzultovanie, asistovanie, rotácia práce, pracovné porady, prednáška, demonštrácia, prípadové štúdie, simulácia, hranie rolí, učenie sa hrou, e-learning.