Zabezpečovanie originálnych a prenesených kompetencií obcí SR v kontexte procesu fiškálnej decentralizácie - Horváthová, Lenka
Chápanie pojmu fiškálnej decentralizácie vo svete. Fiškálna decentralizácia na Slovensku. Etapy procesu fiškálnej decentralizácie v SR. Zabezpečovanie kompetencií obcí - dotazníkový výskum. Oblasť originálnych kompetencií. Oblasť prenesených kompetencií. Podmienky úspešnosti procesu fiškálnej decentralizácie.