Koncepcia good governance a občianska participácia ako jej integrálny prvok - Klimovský, Daniel
Vymedzenie koncepcie (good) governance. Koncepcia good governance a prvok občianskej participácie. Vymedzenie koncepcie good governance vo vybraných dokumentoch. Teoretické prístupy k vzťahu koncepcie good governance a občianskej participácie.