Úlohy NBS spojené s prácou rozhodovacích orgánov ECB - Polónyi, Martin
Pojem Eurosystém. Princípy fungovania Eurosystému. Európsky systém centrálnych bánk. Rada guvernérov. Výkonná a generálna rada. Úlohy NBS vyplývajúce z činnosti rozhodujúcich orgánov ECB.