Právny rámec na zavedenie eura - postrehy po roku - Hrčka, Štefan
Proces prípravy Generálneho zákona o eure. Slovenský Generálny zákon a právne úpravy iných štátov eurozóny. Zohľadnenie judikatúry Súdneho dvora ES súvisiacej s eurom. Začlenenie prvkov Nariadení ES/EÚ o eure do slovenského práva.